12 jan. 2010

MORMOR

Min mormor ligger på sjukhus, igen... Hon spenderar tyvärr alldeles för mycket tid på sjukhus på grund av hennes "klena" hälsa.

Mormor är astmatiker, reumatiker, hjärtsjuk, har bara en njure och har dåliga lungor. Tack vare hennes svaga hjärta så har blodet lite svårt för att ta sig runt i hennes kropp så som den ska, och för ett år sedan ungefär fick hon en propp i benet och lev opererad för det. Efter det så vill inte hennes operationssår läka så hon besökte sjukhuset om och om igen.

Nu ligger hon på sjukhus för att hon har dubbelsidig lunginflammation. Hon var förkyld för ett tag sedan med lite feber.. Tyvärr är mormor för svag för att orka ta tag i allt själv. Blir hon det minsta sjuk så mår hon värre än vad vi skulle må, och orkar inte röra sig, äta eller ens prata. Mamma och pappa var hos dem en sväng häromdagen och då sa mamma att mormor hade minskat i vikt och att kläderna bara hängde på henne.

Jag är orolig för min mormor. För varje ny infektion och sjukdom är vi oroliga för att hon inte ska orka och ge upp kämpandet för att helt försvinna ur våra liv. Jag vill inte det. Kanske egoistiskt, men förutom mamma, pappa, syrran och min lilla familj, så är mormor och morfar de enda släktingarna jag har kvar.


Får se om kanske jag och Liam kan åka upp till östra på torsdag en sväng på dagen om hon får lov att ligga kvar där.3 kommentarer:

  1. Va tråkigt :( Hoppas din Mormor mår lite bättre *Kram*

    SvaraRadera
  2. Usch så hemskt - jag ska tänka på er och hoppas att hon ska kämpa sig ur lunginflammationen!! Stor Kram! ♥

    SvaraRadera
  3. Superfin design BTW! ;) I Like!

    SvaraRadera