1 jan. 2010

GOTT NYTT 10-TAL??

Vaknade i morse och mådde riktigt dåligt. Och nej, det beror inte på att det var nyårsafton igår kväll, eller för att jag drack alkohol.. Jag drack en ynklig cider till maten, och det var allt.

Jag vaknade och var yr, jag kunde knappt stå upp för det kändes som hela min värld lutade otäckt åt sidan. Detta har hållit i sig hela dagen och jag har ingen aning om vad det beror på. Tror att det kan vara flera faktorer som spelar in.. Liam har varit sjuk, jag har varit sjuk, sovit dåligt och därmed ätit och druckit dåligt, eller är det för jag kanske har bihåleinflammation? Känns som mitt blodtryck är nere i tårna just nu, så fort jag rör mig eller vrider på huvudet känns det som jag ska svimma.. Gott nytt år...

Idag hämtade pappa upp oss och körde hem oss till dem för obligatoriska nyårsdag-pizzan. Liam var ute med mormor och morfar en stund och åkte lite pulka, det var lite kul tyckte han. Efter vi beställt pizzan och pappa var iväg och hämtade den betedde Liam sig konstigt. Han gick och satte sig i ett hörn i hallen. Mamma gick ut och hämtade honom, han sa att han hade ont i magen och ville till mig. Så mamma satte honom i bredvid mig i soffan och utan någon som helst förvarning så fick jag en kaskad-spya över mig. Det var lite excorsistvarning på det hela, det verkade aldrig ta slut. Japp... Gott nytt år...

Det här året har börjat strålande, helt underbart... Nu vill jag gärna att yrseln ska försvinna, ska jobba helgen och vi behöver de pengarna. Jobbar faktiskt tre helger nu under januari och ser fram emot de pengarna som kommer ut av det.1 kommentar:

  1. Stackare... Ni har väl inte haft en enda frisk hel vecka denna hösten/vintern!? Är det magsjuka nu eller fortfarande halsflussen som spökar för Liam?

    Krya på er!

    SvaraRadera