23 nov. 2011

111019 20:02

.
20:02 den 19 oktober 2011 blev jag tvåbarnsmamma!

En liten välskapt pojke kom äntligen ut för att förgylla våra liv ytterligare.

Idag är han hela fem veckor och jag har kommit ur bebisbubblan, men snällare bebis får man leta efter. Han är väldigt sällan ledsen och missnöjd. Han är mest glad och alltid med på ett hörn. Sover bra på nätterna, han väcker mig bara en gång per natt för att äta så jag får sova bra. och amningen fungerar lika bra som med för Liam.

Lille Herr Bebis är en tumsugare. Redan när han var en timma gammal låg han och suttade på tummen, och fortsatte med det under bb-vistelsen (där vi fick stanna två dygn eftersom jag var Aurorapatient). Antagligen så har han sugit gott på tummen redan i magen eftersom den hittade in i munnen av sig självt. Men så fort vi kom hem fjösade vi in nappen! Hellre en napp som man senare kan ta bort än en tumme som ger en ett överbett så man ser ut som en häst.

Det kommer dyka upp många fler inlägg inom en väldigt kort tid, så återkom gärna snart igen!


Follow Mamma Mailan, ytterligare en jävla mammablogg

4 kommentarer:

 1. Det var förståndigt av er att byta tummen mot napp. Så klok var inte jag när det begav sig, och när dottern var 9-10 år, så fick hon lida för det med diverse tandregleringsmojänger natt och dag.

  Bra att du tar upp det och varnar andra.

  Han är då så fin, minimannen :) Och snäll också som låter dig sova så.

  SvaraRadera
 2. Naw..Sååå söt ♥-ligt Grattis från mig/Annmi

  SvaraRadera
 3. Men åhh så söt, stort grattis!!

  Jag såg ditt inlägg på fixa din blogspot, att du hade one.com men ville byta till blogger. Jag tänkte bara fråga, vad var det du inte gillade hos one.com?
  Jag är på G att starta företag och tänkte köpa namn och plats hos one.com. Men har hört flera säga att dom inte är helt nöjda så jag är lite i valet och kvalet. Priserna är ju bra, men samtidigt vill man ju vara helt nöjd också..
  Svara bara om och när du har tid. Förstår att det är fullt upp med den lilla söta :)

  Kram
  Linda

  SvaraRadera