6 mars 2013

Beordrad ensamstående..

Makens jobb har (för att uttrycka mig så alla förstår) asmycket att göra nu, och aslite personal. Cheferna har beordrat övertid. Visst, han behöver ju inte jobba så mycket men det är ett litet företag och han vill gärna visa framfötterna. Sedan så behöver vi pengarna!!

Men rackans vad slut man blir i huvudet av att ha ongarna så mycket själv. Och ikväll var de helt hopplösa...!!!!! Fast James är ursäktad, det visade sig att han hade det svårt att andas. Han snittade på 54 andetag per minut när han vilade, 49 när han sov. Och jag kunde inte hitta hans medicinpuff.. Men till slut kom den tillrätta och jag försökte ge honom den i sömnen men det var liksom bäddat för skrik, panik och total katastrof.. Men jag fick i honom en hel dos till slut! Nu låter det lite bättre. Få se om han behöver en puff till sedan. Liam är väl ursäktad han med, han är 5,5 år (I rest my case liksom).

Fick bakat idag i alla fall mellan tvätt, städ, utfodring och tandläkarbesök med ongarna. Grahamsthekakor blev det. Supersmarrigt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar