20 mars 2013

Fuck Skatteverket!

Allt som kostar pengar ska naturligtvis inträffa när man inte har några. Vi sålde ju vår andel i huset och gjorde en vinst på det. En vinst som inte egentligen inte var en vinst eftersom vi var dumma nog att betala 200.000kr inte helt vitt eftersom personen vi köpte av skulle slippa skatta själv... Så som det ser ut för tillfället ska vi betala 68.000kr för att vi bestämde oss för att leva som en egen familj. För att vi bestämde oss för att göra allt för att barnen skulle få det bättre.

Underbart...

Tur att man är rik när man är föräldraledig. Jag sitter och tänker på nu vad vi kan sälja, och att vi snart får besök av lyxfällan. Fan, just nu känns det riktigt tungt. Vi kommer nog ha ett tufft år framför oss och det känns inte alls spännande!

Lyxsaker som tvättmaskin och nya skor till bilen går helt bort nu. Saker som kläder och sånt till oss kan vi helt glömma. Som tur är så får James ha Liams avlagda kläder så där sparar vi pengar. Så det är lite kläder till Liam och skor till pojkarna bi behöver köpa. Och det känns bra i alla fall! Synd att man inte fyller år oftare så man får lite mer underkläder ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar